Tegels-
Enzo
die schönsten Fliesen CONTACT
Über uns

Warum Tegels-Enzo?

Komfortberater und Installateur

Komfortberater und Installateur

Komfort und Sicherheit zu Hause erhöhen die Lebensqualität. Wir von Tegels-Enzo können das für Sie erledigen.

Moderne Präsentationstechnik

Moderne Präsentationstechnik

Eine 3D-Präsentation Ihres Traumbadezimmers ist etwas Besonderes. Unser Softwareprogramm stellt sicher, dass wir Ihnen endlose Stilmöglichkeiten bieten können.

Flexibel

Flexibel

Dank unserer Produktkenntnisse und 25 Jahre Erfahrung sind wir uns der Möglichkeiten im Bereich Fliesen und Sanitärartikel voll bewusst.

Diensten

Kies uw project

Showroom

In de showroom van Tegels-Enzo krijgt een goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van tegels en advies over wat er gedaan moet worden om tegels het allerbeste tot hun recht te laten komen zodat u er vele jaren zorgeloos van kunt genieten.
We hebben een aantal opstellingen, een inspiratiewand en een 3d presentatie waarmee wij u eindeloze stijlmogelijkheden kunnen presenteren.

Bouwshop

In de bouwshop van Tegels-Enzo vindt u allerlei zaken voor de doe-het-zelver en voor bedrijven alles wat nodig is om een compleet tegelwerk te leveren.

Winkel

Bent u op zoek naar een verwenmomentje voor iemand of misschien voor uzelf? In onze winkel vindt u diverse bad,- en geur producten.

Ook voor (ouderwetse) onderhoudsproducten bent u bij ons op het juiste adres. Oma’s middeltjes werken vaak toch het best!

Levensloop bestendig wonen

Wij zijn opgeleid door de UNETO-VNI in modelhuizen bij TNO te Utrecht en getraind in verschillende “ziektebeelden”. Zo kunnen wij samen met u zorgen dat uw huis veilig en comfortabel wordt en u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Weitere informationen?

Inspiration

Visoft

Mit der Software von Visoft können wir Ihnen die beste Erfahrung bieten, bevor das Bad oder die Küche bei Ihnen zu Hause ist! Weitere Informationen dazu in Kürze.

Gallerij

Laatste projecten

  • studio & loft
  • eco floors
  • modern ceiling
  • panorama windows & doors
  • office designs
  • creative studio decor
testimonilas

Customer Review