Over ons

Over ons

Over ons

Waarom Tegels-Enzo

Flexibel

Flexibel

Door onze productkennis en 25 jaar ervaring, zijn wij volledig op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van tegels en sanitair.

Moderne presentatie techniek

Moderne presentatie techniek

Een 3d presentatie van uw droom badkamer is speciaal. Ons software programma zorgt ervoor dat wij u eindeloze stijlmogelijkheden kunnen presenteren.

Comfort adviseur en installateur

Comfort adviseur en installateur

Comfort en veiligheid in huis verhogen de kwaliteit van uw leven. Wij bij Tegels-Enzo kunnen dit voor u verzorgen.

Erik

Al jaren tegelzetter op Schouwen-Duiveland. Ooit begonnen bij “van Geesbergen” op Zierikzee  en in 1999 voor zichzelf begonnen. Nu al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tegelzetten en badkamer renovaties. In 2015 heeft hij de opleiding Comfort installateur en adviseur succesvol afgerond, zodat hij woningen kan aanpassen en deze levensloopbestendig kan maken.

Telefoonnummer: 06-20742911
Email: info@tegels-enzo.nl

Jacqueline

Jacqueline heeft 6 jaar werkervaring bij een groot vastgoed bedrijf in Spanje opgedaan en bij een “safety consultancy” bureau in Nederland. Sinds 2008 is zij werkzaam bij Erik.

In 2015 heeft zij een bedrijfje opgericht voor woningaanpassingen, deze heeft zij in 2019 opgeheven om het bedrijf verder te integreren in Erik zijn bedrijf. Nu komt alles samen in Tegel-Enzo.

Telefoonnummer : 06-31562541
Email: info@tegels-enzo.nl